La Chinata

La Chinata

Príbeh značky La Chinata sa začal v roku 1932, kedy začali vtedajší obyvatelia brúsiť olivy z regiónu Sierra de Gata. Vtedy sa na to využívali primitívne mlyny. Získavala sa pasta, z ktorej sa následne oddelil olej pomocou lisu. Vďaka zachovaniu čisto mechanického získavania oleja, je možné vyťažiť ho veľké množstvo v jeho najčistejšej extra panenskej podobe. Povedomie o produktoch La Chinata stúplo najmä vďaka tomu, že ide o prírodné a zdravé produkty, ktoré ľudia čoraz častejšie vedome vyhľádavajú. Olivové oleje značky La Chinata sú veľmi vhodné na vyprážanie rôznych druhov pokrmov a sú skvelým pomocníkom v bežnej kuchyni, ale aj v sfére profesionálnej gastronóimie. 

Zobrazené 1 - 5 z 5 položiek
© 2009-2017. Higher s.r.o. Všetky práva vyhradené