Whisky Cardhu Gold Reserve Cask Selection 40% 0,7l

Whisky Cardhu Gold Reserve Cask Selection 40% 0,7l

1751
39,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 39 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 39 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,95 €.


 

Cardhu Gold Reserve Cask Selection je sladová škótska single malt whisky, ktorá sa vyrába v starom liehovare v oblasti Speyside a je pomenovaná podľa farby, ktorá sa podobá antickému zlatu.

Výnimočné vysokokvalitné suroviny, používané technológie destilácie a starnutie v dubových sudoch, úplne zabraňujú tvorbe dymových a rašelinových tónov, ktoré sú "tradičné" pre whisky v chuti a vôni, a tiež tvoria sofistikovaný, často nazývaný "ženský" whisky štýl, ktorý je vyvážený v pomere jemných a sladkých tónov.

Cardhu Gold Reserve Cask Selection - ohromujúca whisky, ktorá nesie jemný, mierne sladký buket so zamatovou, neobvykle elegantnou a veľkorysou chuťou. Celkový obraz charakterizuje slad, vanilka, med, pečené jablko, karamel a koreniny, mandľové odtiene a mentolové odtiene, ktoré sa menia na dochuťa dávajú whisky zvláštny šarm, ktorý je atraktívny pre každého: od
začiatočníka až po náročného znalca silného alkoholu.

Whisky už získala striebornú medailu na prestížnej medzinárodnej súťaži "Medzinárodná súťaž vína a alkoholu". Whisky Cardhu Gold Reserve patrí do kategórie alkoholických nápojov, ktoré sú ideálne pre priateľské stretnutia, ale aj hlučné párty. Určite poteší každého, kto preferuje harmonický jemný blend s dlhou sladkou dochuťou. Môže sa použiť v čistej forme, s ľadom alebo ako súčasť koktailov. Skvelo chutí aj v kombinácii s kávou a cigarou.

Teplota podávania: 22-24 °C

Farba: antické zlato

Aróma: Zvodná, fascinujúca. Odhaľuje v sladkých tónoch med z vresu, jabĺk, hrušiek, marcipánu a drevín

Chuť: mierna, pomerne suchá. Drevité poznámky a korenie sa striedajú s tónmii karamelu, čokolády a jemných ovocných tónov.

Dochuť: hrejivá, suchá. Korenisté a drevité tóny doplnené náznakmi mandlí, mentolu, bylín a mliečnej čokolády.

Alkohol
40%
Druh
Single Malt
Balenie
Kartónik
Pôvod
Škótsko

Škótsky liehovar Cardhu bol založený v roku 1824. Veľmi významnou súčasťou jeho produkcie je 12-ročná single malt whiskey, ktorá sa vďaka svojim kvalitám stala základom pre blendovanu whiskey Johnnie Walker. Všeobecne sa v nápojoch od Cardhu snúbia chute sladu, jabĺk, medu a karamelu a vytvárajú tak jedinečný zážitok.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií