Gin Tanqueray 43,1% 0,7l

Gin Tanqueray 43,1% 0,7l

2264
Vypredané
19,90 €
S DPH


Za tento produkt získate 19 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 19 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,95 €.


 

Tanqueray, to je špičkový suchý londýnsky gin. Jeho výroba sa začala v polovici 19.storočia a Charles Tanqueray sa zameral na najvyberanejších konzumentov. Pôvodne si ho vychutnávala najmä britská aristokracia, neskôr si ho obľúbili aj hviezdy filmového plátna. Je zbožňovaný medzi barmanmi vďaka výraznej, najmä citrusovej chuti.

Stojí na štyroch základných ingredienciách - borievke, koriandri, angelike a sladkom drievku v špičkovej kvalite. Vďaka štvornásobnej destilácii vás čaká úplne číra lahôdka s výraznou chuťou ihličia, bylín a korenia. Svoju receptúru si drží bez zmien už od 30. rokov 19. storočia. Ochutnajte Tanqueray Gin presne tak, ako ho v San Franciscu popíjal sám veľký Frank Sinatra.

Alkohol
43,1%
Pôvod
Spojené kráľovstvo

V roku 1830 sa Charles Tanqueray nebál zmiešať statočné nápady do svojho vlastného originálneho štýlu. Vymyslel recept na gin, ktorý je oslavovaný až do dnešnej doby. Perfektná kombinácia vynaliezavosti, dedičstva a tvrdej práce. Objavte všetko, čo stelesňuje hodnoty Charlesa Tanqueraya.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií