Gin Beefeater Pink 37,5% 0,7l

Gin Beefeater Pink 37,5% 0,7l

2586
18,10 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 18 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 18 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,90 €.


 

Desmond Payne majster liehovarník experimentoval s niekoľkými verziami, kým sa rozhodol pre tento ružový variant ginu. Receptúra na Beefeater Pink je podobná tej, podľa ktorej sa vyrába Beefeater London Dry Gin. Jahodová príchuť sa pridáva až po destilácii.

Alkohol
37,5%
Pôvod
Spojené kráľovstvo

Kvalita, dedičstvo a Londýnsky pôvod- to sú veci, ktoré robia gin Beefeater jedným zo svetovo najoceňovanejších. Gin je vyrábaný zo 100%-ného obilného destilátu a naviac obsahuje aj 9 rastlinných ingrediencií- jalovec, semená angeliky, sladké drievko, koreň angeliky, mandle, koreň z orris, Seville pomaranč a citrónovú kôru. Tieto prísady sa v procese výroby 24 hodín destilujú, a tak sa dosahuje dokonalá extrakcia chutí a vôní, ktoré sa potom elegantne vo výslednom nápoji miešajú.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií