Armagnac Janneau VSOP 40% 0,7l
#2157 janneau_vsop
Armagnac Janneau VSOP 40% 0,7l
#2157 janneau_vsop

Armaňak Janneau VSOP 40% 0,7l

2573
35,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 35 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 35 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,75 €.


 

Janneau Grand Armagnac VSOP je zmes starostlivo vybraných alkoholov získaných z bielych vín na báze odrôd Baco, Ugni Blanc a Folle Blanche, ktoré sa pestujú v hlavných regiónoch Armagnac, Bas Armagnac a Ténarèze. Niektoré z týchto liehovín zrejú v dubových sudoch až 20 rokov.
Vyznačuje sa žiarivou jantárovou farbou. Vo vôni sú arómy sušeného orgovánu a medu, obohatené o náznaky opečených fíg a vlašských orechov. Chuť je príjemne šťavnatá, plná a suchá, s tónmi bielej čokolády a karamelu, ktoré sprevádzajú príjemne korenistý záver.

Alkohol
40%
Druh
Armaňak
Vek
VSOP
Balenie
Kartónik
Pôvod
Francúzsko

Najstaršia a popredná spoločnosť produkujúca armagnac, ktorú v roku 1851 založil Pierre Etienne Janneau. 

Janneau je jediný veľký dom armagnacu, ktorý destiluje, mieša a starne svoje vlastné zásoby pod vlastnou strechou. Prístup k vlastnej pálenici dáva spoločnosti Janneau úplnú kontrolu nad kvalitou a osobnosťou armagnacu. Destiluje sa z bielych vín regiónu vyrobených z hrozna Ugni Blanc, Folle Blanc a Baco. Ako väčšina väčších producentov v regióne, ani v Janneau nie sú vlastníkmi viníc ani vinármi. Nie sú tak viazaní na jediný vinohrad a majú väčšiu slobodu vyberať si najlepšie vína ročníka z ktoréhokoľvek z troch podregiónov Armagnacu- predovšetkým Bas Armagnac a Ténarèze.

Pri výrobe Armagnacu sú povolené dve rôzne metódy, metóda kontinuálnej destilácie nazývaná „Armagnacais“ a metóda „dvojitej destilácie“ s použitím kotlíkových destilačných prístrojov. V Janneau miešajú brandy vyrobené oboma spôsobmi. 

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií