Rum Plantation Barbados 20YO 40% 0,7L

Rum Plantation Barbados 20YO 40% 0,7L

1412
Vypredané
54,00 €
S DPH


Za tento produkt získate 54 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 54 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 2,70 €.


 

Kolekcia rumov Plantation vám ponúka jedinečné a unikátne poklady Karibiku. Každý rum je výrazom nespochybniteľných príchutí a tradícií Karibiku. Každý druh je destilovaný iným spôsobom podľa toho, na ktorej plantáži a v ktorej krajine dozrel. Plantáže plné cukrovej trstiny zaliate slnkom dodávajú silnú chuť tomuto nápoju.

Skvele vyzerajúca dekantérová fľaša rumu Plantation Barbados Extra Old 20th Anniversary zreje v dubových sudoch na Barbadose a potom svoje zrenie ukončí vo Francúzsku pomocou malých francúzskych dubových sudov. Jeho chuť je mierne sladká a kvetinová s nádychom sušeného ovocia, vanilky, medu a orechov.

Vôňa: Náznaky korenistého duba s guavou, trochou kokosovej múčky a sušeného banánu. Maslová.
Chuť: Korenistá, krémová na úvod, s tónmi sladkej vanilky a karamelu. Dubové korenia.
Záver: Karamel. Opálený dub.

Alkohol
40%
Druh
Zlatý
Vek
20-ročný
Balenie
Kartónik
Pôvod
Barbados

Karibik v celej svojej kráse sa vám predstaví v originálnych rumoch Plantation. Tradície, chute a arómy typické pre túto oblasť sa spoľahlivo odrážajú v každej fľaši a každom dúšku. Kolekcia rumov Plantation je naozaj bohatá a každý z nich je jedinečným kúskom, vďaka odlišnému druhu destilácie v nadväznosti konkrétnú plantáž, kde rum dozrieval.

Cukrová trstina spod karibského slnka je základom pre typickú výraznú chuť nápoja. Všetky sú zahrnuté len tou najlepšou starostlivosťou, ovplyvnené tradíciou a dedičstvom. Rozmanitá škála ponúka zaujímavé ročníky, originálne blendy, ale aj barové klasiky. Odborné znalosti rumových majstrov, pretavené do rumového pôžitku, získali už množstvo ocenení, ktorých počet neustále stúpa. Popularita a uznanie sú dôkazom toho, že ide o naozaj kvalitné rumy, ktorú si zaslúžia pozornosť.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií