Rum Zacapa XO 25YO 40% 0,7l

Rum Zacapa XO 25YO 40% 0,7l

2065
129,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 129 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 129 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 6,45 €.


 

Ron Zacapa Centenario XO 25 Anos je destilovaný z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Ron Zacapa Centenario X.O. je vyrábaný z tých najstarostlivejšie vyberaných rumov o priemernom veku 25 rokov, ktoré sú následne viac ako rok miešané, aby bolo dosiahnutá perfektná rovnováha v zložení vône a chuti.

Alkohol
40%
Druh
Tmavý
Vek
25-ročný
Balenie
Kartónik
Pôvod
Guatemala

Rumy spoločnosti Zacapa produkované na Guatemale sú majstrovským dielom, vyjadrením trpezlivosti, plnosti, kvality a umenia blendovania. Všeobecne sú medzi odborníkmi považované za veľmi kvalitné a hodné pozornosti. Vyzretím do dokonolasti vo vrchovine Quetzaltenango v nadmorskej výške 2300m. n. m., získavajú rumy Zacapa svoju komplexnú chuť a špecifický charakter, ktoré ich robia tak výnimočnými.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií