Nové Venchi DIA mliečna čokoláda s celými lieskovcami bez cukru 100g

Venchi DIA mliečna čokoláda s celými lieskovcami bez cukru 100g

1838

Tento produkt viac nie je na skalde

5,50 €

vrátane DPH

Za tento produkt získate 5 bonusové body. Za váš nákupný košík celkom získate 5 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,25 €.


Mliečna čokoláda Venchi s lieskovými orieškami — nabitá množstvom celých lieskovcov z oblasti Piemont. Táto čokoládová pochúťka je vyrábaná podľa originálnej receptúry, obsahujúcej tie najlepšie prírodné suroviny a reprezentujúcej vždy šťastnú voľbu pre milovníkov sladkostí najvyššej kvality.

Atraktívny buket mliečnej čokolády Venchi spestrujú náznaky vanilky. Tvrdosť chrumkavých lieskových orieškov a jej chuť sa dostáva do príkreho kontrastu s rozvíjajúcou sa hebkosťou a sladkosťou mliečnej čokolády s prenikavou chuťou kakaa a jemných vanilkových tónov, vytvárajúc tak nové, originálne interpretácie pre klasickú chuťovú kombináciu.

Mliečna čokoláda Venchi s lieskovými orieškami je vhodnou voľbou, pokiaľ chcete niečo prirodzené a jednoduché, niečo s úžasnou chuťou a plným priehrštím pozitívnej energie. Excelentný dezert, no takisto sa príjemne prepája s rôznymi tonikmi. Je zaujímavou kombináciou k poháru vína, s ktorým vytvára jedinečnú, nenapodobiteľnú chuť, akú si budete ešte dlho pamätať.

Zloženie: lieskové orechy z Piedmontu (30%), sladidlo: maltitol, kakaovémaslo, sušenéplnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaa min. 33,9%. Môže obsahovať stopy iných orechov. Bez lepku. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.


Venchi

Zakladateľom talianskej spoločnosti na výrobu čokoládových cukroviniek bol Silviano Venchi, ktorý sa narodil a vyrastal v oblasti Piemont. Jeho vášeň pre čokoládu a región, kde sa vyrábali tie najjemnejšie čokolády, boli skvelým základom pre úspech jeho budúcej vlastnej značky čokolády. Začínal ako asistent v cukrárni. Tak, ako miloval čokoládu, miloval aj skúšanie nových kombinácií a receptov, ktoré zákazníkom a jeho priateľom vždy vyčarili slastný úsmev na tvári. Už v priebu pár rokov, mal zarobené dosť na to aby mohol rozbehnúť svoj vlastný obchod s čokoládou, čo sa mu v roku 1878 aj podarilo. Vďaka nazbieraným skúsenostiam a špeciálnemu receptu na čokoládu s kúskami karamelizovaných orechov-  tzv. nugatín, jeho obchodík nabral na popularite. Dnes je možné vychutnať si celú škálu zaujímavých spojení, ktoré jemne pohládzajú chuťové poháriky.


PôvodTaliansko
DruhMliečna čokoláda
Lepokbez lepku
Vajciabez vajec

5,50 €

vrátane DPH

30 ďalšich produkov v tejto kategórii

© 2009-2019. Higher s.r.o. Všetky práva vyhradené