Víno Grahams Oporto LBV 20% 0,75l

Víno Grahams Oporto LBV 20% 0,75l

2572
Vypredané
17,50 €
S DPH


Za tento produkt získate 17 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 17 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,85 €.


 
Alkohol
20%
Druh
Portské
Pôvod
Portugalsko

William a John Graham založili svoju firmu v Porte na severozápade Portugalska na obchodovanie s textilom. V roku 1820 prijali dvadsaťsedem barelov Portu ako platbu dlhu. Obaja bratia sa potom rozhodli venovať svoju energiu výrobe najlepších portských vín z údolia Douro: a tak vznikol dom Graham’s Port.

Rodina Grahamovcov už mala v zámorí rozsiahle obchodné záujmy, a to v rodnom Škótsku aj v Indii. Jeden súčasný historik ich považoval za „obchodných princov Veľkej Británie“.

Prvá úroda Graham´s vo vlastníctve rodiny Symingtonovcov bola veľmi priaznivá, keď bol vyhlásený Graham’s 1970 Vintage Port. Ročník 1970 je mnohými považovaný za jedno z najväčších vín tohto storočia.

Takmer sto rokov po tom, čo ich predchodca AJ Symington opustil spoločnosť Graham’s, aby si sám stal producentom portského, sa rodinný vzťah s týmto domom v Portu naplno uzavrel.

Okrem ďalších rodinných portských značiek je Graham’s jedinou zostávajúcou britskou spoločnosťou na výrobu portského, ktorú nezávisle vlastní jedna rodina. To zaisťuje, že každý aspekt pri vytváraní prístavov Graham’s Port je kontrolovaný a dôverne sa o ne stará.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií