Vodka Koskenkorva 40% 0,7l

Vodka Koskenkorva 40% 0,7l

1167
13,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 13 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 13 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,65 €.


 

Vodka Koskenkorva sa vyrába z najlepších prírodných ingrediencií. Výsledkom kvalitného miestneho jačmeňa, čistej miestnej pramenitej vody a nepretržitého procesu destilácie je jedna z najhladších a najčistejších vodiek na svete. Vyrába sa trvalo udržateľným spôsobom v obci Koskenkorva.

Vďaka svojej čistej chuti je vodka Koskenkorva skvelou prísadou do koktailov.

Alkohol
40%
Pôvod
Fínsko

Klasická vodka Koskenkorva je vyrobená z najlepších prírodných surovín- kvalitný miestny jačmeň a krištáľovo čistá pramenitá voda vás prenesú na miesto svojho pôvodu, do Fínska.  Už niekoľko generácií  čestných, odhodlaných a tvrdo pracujúcich farmárov sa podieľa na procese výroby jednej z najjemnejších a najčistejších vodiek sveta- snažia sa o to aby vyprodukovali zhmotnenú radosť. Vďaka použitým surovinám a kontinuálnej destilácii sa v Koskenkorve spája fínska sila a dokonalá jemnosť. Ochutnať spojenie tradície, umeleckého diela a klenotu sa naozaj oplatí.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií