Vodka Smirnoff Gold Collection 37,5% 0,7l

Vodka Smirnoff Gold Collection 37,5% 0,7l

1405
Vypredané
18,90 €
S DPH


Za tento produkt získate 18 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 18 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,90 €.


 

Korene tejto značky pochádzajú z ruskej Moskvy, kde mal zakladateľ liehovaru Piotr Smirnov so svojou vodkou veľký úspech. Po októbrovej revolúcii 1917 jeden z jeho synov ušiel z krajiny a usadil sa v Paríži, tu pokračoval v rodinnej tradícii destilovania vodky a francúzskej verzii dal meno Smirnoff.

Vodka Smirnoff je vytvorená jedinečným trojitým destilačným procesom, ktorý dáva vodke jedinečnú čistotu. Vďaka desiatim filtračným stupňom, ktorými prechádza každá kvapka kvalitnej vodky je mimoriadne lahodná. Chuť je stredne plná, bohatá a jemná, s tónmi pšenice. Vôňa je ľahká a čistá s náznakom mäty a čerstvých byliniek.

Alkohol
37,5%
Pôvod
Spojené kráľovstvo

Smirnoff je značka vodky, ktorá začala s liehovarom na výrobu vodky založeným Pyotrom Arsenievichom Smirnovom v Moskve. V súčasnosti sa táto vodka distribuuje až do 130-tich krajín a jej výroba sa už tiež nesústredí len v jednej lokalite a štáte. Vyrába sa tradičnou metódou filtrácie pomocou uhlia, ktorá bola vyvinutá spoločnosťou P.A SMIRNOFF už v roku 1870. Produkty Smirnoff nezahŕňajú len vodku a jej ochutené verzie, ale aj nápoje zo sladu, čo ponúka možnosť vybrať si nápoj presne podľa svojej chuti.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií