Whisky Connemara Original 40% 0,7l

Whisky Connemara Original 40% 0,7l

1752
28,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 28 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 28 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,40 €.


 

Connemara Original - jednosladová whisky, pomenovaná podľa regiónu na západe Írska, kde sa nachádza jej výroba.

Slad pre túto whisky sa suší rovnakým spôsobom ako v Škótsku - na špeciálnych mriežkach nad horiacou rašelinou, čo jej dáva charakteristickú "dymovú" chuť. Whisky podlieha trojnásobnej destilácii v medených kadiach, po ktorých starne v dubových sudoch z bourbonu s konečným zrením v sudoch po sherry, portského vína a madeiry. Výsledkom všetkých týchto operácií je vytvorenie osobitého štýlu whisky, s profilom kvetového medu a dymovej rašeliny, ktorý sa veľmi líši od profilu Islajových rašelinových škótskych whisky s komplexným charakterom.

Whiskey Connemara je všestranná, harmonická a úplne jedinečná. Rašelina a dym vo svojej aróme majú vynikajúcu rovnováhu s ovocím a sladkosťou. Plná, hodvábne jemná chuť whisky vás pozdraví s medovo-sladkým útokom, po ktorom nasledujú zložitejšie tóny sladu a ovocia a uvoľňujú rastúcu plnú chuť rašelinovej chuti s nádychom dymu. Potom všetko končí príjemným dymovým pohladením s medovými tónmi, tónmi vanilky, čokolády a svetlými odtieňmi dubu.

Napriek svojej krátkej histórii sa Connemara whisky podarilo vyhrať viac ako 20 zlatých medailí na prestížnych medzinárodných súťažiach a je obľubená obdivovateľmi silných írskych alkoholických nápojov.

Ak máte radi dym a rašelinu v podobe whiskey bez excesov dubových tónov, potom Connemara Original whisky je určite pre vás. Je ideálna ako digestív a dobre sa mieša aj v kokteiloch s inými alkoholickými nápojmi. Podávaná s ustricami, syrom alebo lososom, whisky bude skvelým doplnkom k akýmkoľvek oslavám a pridá dobrú náladu do slávnostnej atmosféry.

Teplota podávania: 18-20 °С

Farba: svetlozlatá

Vôňa: dymová a rašelinová, čerstvé tóny vresov a kvetov s medovou sladkosťou a lesnými tónmi

Chuť: plná a hladká. Tóny dymu, sladu a rašeliny na pozadí sladkosti jačmeňa a medu

Dochuť: dlhá a korenistá. S rašelinovými a medovými tónmi, ktoré dopĺňajú náznaky vanilky a dubu

Alkohol
40%
Druh
Single Malt
Balenie
Kartónik
Pôvod
Írsko

Connemara- jedinečná medzi írskymi whisky a jediná írska whisky Peated Single Malt, ktorá je dnes k dispozícii. Connemara je inšpirovaná umením sušenia jačmeňa z 18. storočia nad rašelinovými ohniskami, pýši sa výraznou rašelinovou chuťou a vôňou, hladkou, sladkou chuťou a jemnou dymovosťou. Jej komplexné rašelinové príchute a komplexná sladová chuť z nej robia skutočne jedinečnú írsku whisky. Connemara® je vysoko ozdobná írska whiskey, ktorá od roku 2012 získala viac ako 20 ocenení v súťažiach liehovín.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií