Whisky Johnnie Walker Black Label 12YO 40% 0,7l

Whisky Johnnie Walker Black Label 12YO 40% 0,7l

1361
27,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 27 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 27 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,35 €.


 

Johnie Walker je najznámejšia blendovaná škótska whiskey, ktorá sa stala populárnou nie len pre jej výraznú vôňu a chuť, ale aj pre jej skvelé možnosti využitia v koktejloch. Odkedy dostala svoje pomenovanie v roku 1909, svojim šarmom, založený na rovnováhe kontrastov, očaruje všetkých milovníkov whisky.

Luxusná dvanásťročná škótska whisky Johnnie Walker Black Label je najpredávanejšia vo svojej kategórii, má charakteristickú krásnu zlatú farbu a dlho odznievajúci hodvábny záver. Je zložená z viac ako 40 vybraných sladových a obilných whisky, zrejúcich v dubových sudoch najmenej 12 rokov,ale niektoré z nich aj viac ako 20 rokov. Vďaka vysokému obsahu sladových whisky a použitie dubových sudov od sherry má veľmi intenzívnu hĺbku.

Čierna farba bola vždy asociovaná so štýlom a eleganciou - a to je práve Johnnie Walker Black Label.

Vôňa: bohaté sušené ovocie z dubových sudov po sherry.

Chuť: pretrvávajú náznaky hladkej krémovej karamelky.

Finish: sofistikovaný a dymový.

Alkohol
40%
Druh
Blended
Vek
12-ročný
Pôvod
Škótsko

Príbeh značky začal v roku 1819 písať John Walker- muž, po ktorom dostala spoločnosť meno. Stál za zrodom súčasne najviac distribuovanej  blendovanej škótskej whisky  vo svete a základom pre väčšinu jej druhov sa stala škótska whisky Cardhu. Veľkú časť svojho pôsobenia na trhu, značka Johnnie Walker ponúkala len zopár blendov, no v posledných rokoch škálu svojich produktov rozšírila o niekoľko špeciálnych edícií. Dnes je možné siahnuť po rade Black Label, Red Label, Swing, Green Label, Gold Label a prémiovej Blue Label.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií