Whisky Ballantine's 12YO 40% 0,7l

Whisky Ballantine's 12YO 40% 0,7l

1748
27,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 27 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 27 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,35 €.


 

Blendovaná škótska whisky Ballantine’s 12YO je vyrobená z vybraných druhov obilnín a sladových whisky s minimálnou dĺžkou starnutia 12 rokov. Základom tejto zmesi je sladová whisky Glenburgie a Milfoduff, ktoré sú doplnené viac ako 45 destilatmi z rôznych liehovarov. Glenburgie plní Ballantine ovocnou sladkosťou, ktorá je zafarbená hruškami a jablkami, ku ktorým Miltonduff pridáva svoje kvetinové, bylinné a príjemné vanilkové tóny.

Whiskey Ballantines 12YO bola prvýkrát uvedená v roku 1964 a dnes je považovaná za jednu z najlepších škótskych whisky. Vďaka svojej kvalite získala veľa fanúšikov a taktiež veľa strieborných a bronzových medailí na svetovo preslávených výstavách.

Stručne povedané, Ballantines 12YOcje medovo-sladká, voňavá a hlboká. Má vyvážený, trochu krémový charakter. Keď ju nalejete do pohára, okamžite vo vôni cítite medovú sladkosť a zložitú rovnováhu duba a vanilky. Tiež chutí neuveriteľne príjemne. Už po prvom dúšku vás zaleje vlna vlna medových, ovocných a dubových odtieňov. Potom prichádza na prelome dlhý, mierne slaný nádych, ktorý vás zavedie do sveta plného čerstvých, teplých a sviežich tónov.


Skvelá voľba pre osobný oddych alebo večer v dobrej spoločnosti.

Whiskey Ballantine’s 12YO má rôzne použitie. Môžete ju piť ako aperitív alebo ako digestív. A ak chcete piť whisky pri jedle, odborníci odporúčajú trochu zriedenú vodou. Presne v takejto chuti sa whisky hodí takmer ku každému jedlu.

Teplota podávania: 20-22 °С

Farba: bohatá medovozlatá

Vôňa: vyvážená. Medovo sladká so známkami  vanilky a dubu

Chuť: krémová. Sladké medovo-kvetinové náznaky medu na pozadí jemných dubových tónov

Dochuť: dlhá. Osviežujúca, otepľujúca, mierne slaná

Alkohol
40%
Druh
Blended
Vek
12-ročný
Pôvod
Škótsko

Značka Ballantine´s ponúka naozaj širokú škálu blendovanej škótskej whisky, so základom v 50-tich single maltoch, čím sa značke darí dosiahnuť jedinečnú chuť a vôňu v každom so svojich originálnych nápojov. 

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií