Whisky The Ileach 40% 0,7l

Whisky The Ileach 40% 0,7l

1764
29,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 29 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 29 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,45 €.


 

The Ileach škótska single malt whisky je naozaj nezvyčajná škótska, vyrobená zo svetlých destilátov zakúpených na ostrove Islay, po ktorých prebrala ich jedinečné vlastnosti.

Whisky vznikla vďaka spoločnosti The Vintage Malt Whiskey Company Ltd., ktorá má schopnosť vybrať a ponúknuť svojim zákazníkom širokú škálu maltov z najlepších liehovarov zo škótskych vrchov a ostrovov a zároveň ponechať svoje zdroje zásobovania tajné.

Doteraz sa tento nápoj považuje za jedného z najlepších predstaviteľov ostrovného liehovarníctva a v roku 1999 získal zlatú medailu v súťaži vín a silných alkoholických nápojov v Londýne. Whisky je perfektná ako digestív, dobre ladí s cigarou.

Teplota podávania: 20-22 °С

Farba: svetlojantárová

Vôňa: mierna. Známky dymovej rašeliny a drevito-trávnatých tónov so slanými morskými odtieňmi

Chuť: zložitá, hladká. Rašelinový dym s náznakmi sladu a ovocia, ostrého korenia a morských tónov s ľahkým jódovým odtieňom.

Dochuť: Stredne dlhá. Príjemná horkosť duba s morskými odtieňmi

Alkohol
40%
Druh
Single Malt
Balenie
Kartónik
Pôvod
Škótsko

The Ileach je mladá single malt whisky pochádzajúca zo škótskeho ostrova Islay. Pripravuje sa v liehovare, ktorého meno nie je známe. Základom pre výrobu je je slad a rašelina, dodávajúce whisky dymové tóny.  Zreje v dubových sudoch. Vôňa je charakteristická mladou rašelinou, bylinnými a dubovými tónmi, ale aj miernou slanosťou. Chuť je hladká- sladovo- rašelinová s náznakmi korenia, ovocia a jódu. Doprajte si vysoko oceňovanú škotsku whisky s tradičným rašelinovým a sladovým charakterom.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií